Over Juf Isa

Dit ben ik!

Sinds juli 2019 ben ik, Isa Schilder, afgestudeerd aan de pabo op Inholland in Alkmaar. Momenteel ben ik werkzaam op een katholieke basisschool in West-Friesland. Ik geef fulltime les aan groep 7/8, een fantastisch leuke en gezellige groep die ik ook al in groep 5/6 heb mogen lesgeven.

Vanaf dat ik naar school ging wist ik al dat ik ooit juf wilde worden. Vanaf groep 3 hoorde ik iedereen al om mij heen zeggen ‘Jij wordt later juf, Isa!’. Ik wilde graag andere kinderen helpen uit mijn klas en wilde alles doen voor mijn eigen juf. De meeste juffen en meesters zijn geïnspireerd door één van hun leerkrachten, maar dat is bij mij niet het geval. Het zat gewoon al in mij!

Mijn bedoeling met deze website is om andere leerkrachten te inspireren. Daarnaast deel ik graag mijn materialen die ik heb gemaakt voor mijn eigen klas, zoals muurposters, boekenleggers en dagritmekaarten.

Wil jij mij inspireren? Heel graag! Stuur een mailtje of vul het contactformulier in. Volg je mij al op Instagram? Daar post ik namelijk ook regelmatig leuke dingen op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s